Пиріг з яйцями і зеленою цибулею в духовці

Пиріг з яйцем і зеленою цибулею покроковий рецепт з фото в духовці.

Інгредієнти до рецепту:

  • Кефір-1 Склянка
  • Борошно 1 Склянка
  • Яйце 7 шт.
  • Цибуля 150 г
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Розпушувач 7 м
  • Цукор 1 чайна ложка
  • Масло вершкове 100 г
  • Сир твордый 50-70 р

Покрокове приготування з фото:

Пиріг з яйцями і цибулею в духовці готується абсолютно не складний, а смак готового пирога – непередаваний. Ароматний пиріг з хрусткою скоринкою і дуже смачною начинкою буде чудовим блюдом для сімейного обіду або вечері. Цей пиріг можна готувати в будь-який час року, але у мене він асоціюється з весною – початком літа, коли все зеленіє і цвіте.

Такий пиріг можна взяти на пікнік вихідного дня або пригостити гостей. У цьому рецепті я відкрию Вам секрет не тільки смачної, але і корисної пирога.

Спочатку треба приготувати начинку, для цього:

1. Вимити, зварити і очистити від шкаралупи яйця, нарізати невеликими кубиками і відкласти.

2. Зелену цибулю помити, покласти на серветку, щоб обсох. Після нарізаємо кільцями і додаємо в яйця.

3. Потрібно взяти сир на дрібній тертці натерти, після додати до яєць і цибулі.

4. Додати спеції, перемішати і відкласти, начинка готова.

Тепер прийшов час зайнятися тестом, для цього:

1. Збити яйце, цукор і сіль. Після додати кефір, масло і збити до однорідної маси.

2. Змішати борошно і розпушувач. Цю суміш додати в яйця з кефіром і маслом. Збити добре, щоб не було грудочок, а суміш була однорідною.

І, нарешті, випічка, для цього:

1. Застелити пергаментним папером форму для випічки. У форму вилити половину тіста, викласти начинку і залити рештою тіста.

Дивіться також:  Піца з тунцем і червоною цибулею

2. Відправити пиріг в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів. Доставити пиріг. Коли на ньому з’явиться золотава скоринка.

3. Після остудити до кімнатної температури, порізати на шматочки!

Приємного апетиту!